10 najnavštevovanejších článkov nextporteru v roku 2020

Predstavujeme vám najčítanejšie články nášho blogu. Zhrňme si výsledky roka a zároveň zistime, čo našich čitateľov zaujímalo najviac v roku 2020.

 

 #1  Štiavnické tajchy – relax dýchajúci baníckou minulosťou

 

Na čele je teda článok o slovenských tajoch. Miestnych i zahraničných návštevníkov lákajú nielen fascinujúcim príbehom o záchrane baníckej minulosti regiónu, ale aj svojím magickým vzhľadom. Článok stručne a jasne popisuje históriu ich výskytu, ako aj ktorý z 24 tajchov si vybrať.

 

#2  Inovácie v pracích prostriedkoch: Ariel kapsule 3v1

Inovácie nás sprevádzajú všade. A pranie nie je výnimkou. Článok pojednáva o kapsulách Ariel a ich výhodách. Ariel kapsule 3v1 sú určené na profesionálne použitie. Čistia do hĺbky a farebnú i bielu bielizeň zanechávajú čistú a hebkú. Odstraňujú aj tie najodolnejšie mastnoty. Vypraná bielizeň preto určite rozžiari nielen váš deň, ale aj deň vášho okolia. 

 

#3  Tipy na čistenie: 5 tipov, ako sa zbaviť plesní

Čistota domu môže byť niekedy narušená. Najmä ak váš dom predbehne pleseň. Plesne sú mikroskopické huby, ktoré na svoj život potrebujú prostredie so zvýšenou vlhkosťou. Najčastejšie obývajú povrchy a rohy stien, obkladačky kúpeľní, priestory okolo okien a povrchy za sedacími súpravami a obrazmi. Preto sme osobitne preskúmali, ako sa zbaviť plesní.

 

#4  História prania - Ako sa pralo v minulosti?

Tento článok už analyzuje, ako ľudia v minulosti prali, čo presne použili a ako to ovplyvnilo ich životy. Potreba prania a pocitu čistoty sa prirodzene vyvinula zámenou kožušín za textílie. Prvé zmienky prania prišli od Sumerov z obdobia 2 800 rokov p.n.l. Spočiatku sa pralo vo vode z potokov a riek. Odevy sa namáčali a tĺkli o kamene. Na výrobu mydla sa používal popol, drevo, obilniny a korene, kôra a plody mydlice. Čo ešte? Dozviete sa viac v článku^_^

 

#5 Otrava čistiacimi prostriedkami a chemikáliami v domácnosti a ako si s ňou poradiť

Rovnako nebezpečné ako pleseň môže byť aj otrava čistiacimi prostriedkami. Na Slovensku sa ročne otrávi okolo 4 000 ľudí, z čoho viac ako polovicu prípadov tvoria deti. Podľa štatistík Národného toxikologického informačného centra (NTIC) je jednou z najčastejších príčin otráv intoxikácia čistiacimi prostriedkami a chemikáliami. Čo je správne urobiť v takejto situácii? 

 

#6 Vianočné zvyky na Slovensku

Teraz je čas pripomenúť si vianočné tradície. Vianočné tradície nás sprevádzajú celým decembrom. A je to neskutočne radostné a príjemné.

 

#7 Spoznajte náš tím - Laura Gállová

Lauкa Gállová sa vždy snaží mať úsmev na tvári a na svojom pracovnom stole kvalitný zelený čaj. Miluje čítanie kníh, najmä klasickej ruskej literatúry. V našej firme ako manažérka nákupu zabezpečuje nákup kozmetiky a drogérie a vyhľadáva nových dodávateľov. Ako sa začala cesta Laury Gállovej v spoločnosti a čo sa jej pri práci najviac páči?

 

#8 Logistika budúcnosti: Aké sú nové trendy v logistike?

Digitálna transformácia výrobných a logistických procesov neustále napreduje. Preto v súčasnej dobe každá moderná spoločnosť postupne modernizuje svoje logistické procesy. Predstavujeme vám niektoré trendy a inovácie v logistike.

 

#9 Vývoz tovaru do európskych krajín mimo EÚ

Na každého podnikateľa sa pri obchodovaní so zahraničím vzťahujú určité povinnosti. Pri vývoze tovaru do krajiny mimo EÚ je potrebné vykonať rôzne colné formality. Pre tých, ktorí dodávajú tovar štátom mimo EÚ (čiže do tretej krajiny), vyplývajú povinnosti zo zákona č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov. Nezabúdajte, že ich musíte dodržiavať aj v prípade krajín, na ktoré sa vzťahuje voľný pohyb tovaru.

 

#10 Spoznajte náš tím - Nikola Bobáková

Neprestajne usmiata a pozitívne naladená, to je naša pravá ruka a administratívna referentka Nikola Bobáková. Nika rada spoznáva nových a milých ľudí a rada sa učí nové veci. Veľmi rada sa smeje a je veľmi ľahké ju rozosmiať.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktujte nás

Kontakt

  • nextporter s.r.o
  • Králická 594/117
  • 976 34 Králiky
  • Slovakia
  • Tel.: +421 (0)905 946 616
  • E-mail: info@nextporter.com
  • Nextporter instagram facebook