5 spôsobov ako si užiť zábavný jesenný víkend

Pre niektorých ľudí je jeseň pre jej pestrosť ich obľúbeným obdobím. No nie všetci si užívajú daždivé počasie a chladné dni. A preto veľa ľudí nevie čo robiť cez víkend, najmä ak počasie nie je prívetivé. Prečítajte si 5 spôsobov ako si užiť zábavný jesenný víkend.

1.  Jesenná zábava s tekvicami

Jeseň je tekvicová sezóna. Uvarte tekvicovú polievku alebo upečte tekvicový koláč. Zožeňte aj veľkú tekvicu, najmä ak máte malé deti. Dovoľte im nakresliť jej tvár a vyrežte nepotrebné kúsky. Vydlabte vnútro a semienka nechajte vysušiť. Dovnútra vložte sviečku a ozdobnú tekvicu umiestnite na balkón alebo do záhradky.

 

       

 

2.  Jesenné varenie

Kedy bude lepšia príležitosť vyskúšať nový recept než upršaný jesenný víkend? Upečte zložitý koláč alebo urobte komplikované jedlo, ktoré ste ešte neskúsili. Vždy sa môžete uchýliť aj k tradičným jesenným receptom, ako napríklad jablkový koláč, pečené gaštany či tekvicové jedlá.

3.  Jesenné modelovanie zvieratiek z gaštanov

Jeseň je jediným obdobím, kedy môžete zbierať gaštany a modelovať z nich zvieratká pomocou kúskov špajdlí. Ukážte vašim deťom ako na to a o zábavu máte postarané.

4.  Preskúmajte jesennú prírodu

Krátka prechádzka v teplom oblečení vás prebudí lepšie ako šálka kávy. Vidieť pestrofarebnú prírodu, najmä počas slnečného jesenného víkendu, vám zaručene vyčarí úsmev na tvári. Nezabudnite túto krásnu scenériu zachytiť na fotografii.

5.  Ako si užiť zábavný jesenný víkend doma

Stavíme sa, že máte aspoň jednu vec vo vašej domácnosti, ktorú ste nikdy nemali čas dokončiť. Daždivý jesenný víkend je skvelým prostredím na jej urobenie. Môže to byť hocičo: Upracte si skriňu, zarovnajte si dokumenty alebo opravte pokazené dvierka na skrinke.

 

Prajeme vám krásnu jeseň, priatelia!

 

obrazky z pexels

Kontaktujte nás

Kontakt

  • nextporter s.r.o
  • Králická 594/117
  • 976 34 Králiky
  • Slovakia
  • Tel.: +421 (0)905 946 616
  • E-mail: info@nextporter.com
  • Nextporter instagram facebook