IAW veľtrh v Kolíne.

Naši predajci, nákupca a výkonný riaditeľ sa zúčasnili veľtrhu IAW v Kolíne. Veľth je zameraný na veľkoobchod a import. Sme veľmi radi, že aj napriek nepriaznivej situácie v súvislosti s ochorením Covid-19 sa nám podarilo tento veľth navštíviť. Spýtali sme sa našich kolegov ako sa im výstava páčila a čo im dala. 

 

"Na výstavu som sa tešil. Po dlhšom čase to bola príležitosť stretnúť sa s ľudmi, s ktorými by sme sa za normálnych okolností nestretli. Tak isto je to výborná príležitosť na poznávanie nových kontaktov. Výstavu hodnotím ako zaujímavú a veľmi sa teším, čo nové nám účasť na nej ešte len prinesie."

- Michal  (výkonný riaditeľ)

 

"Služobná cesta v Kolíne bola pre mňa výbornou skúsenosťou a zážitkom v jednom. Stretla som sa s ľuďmi takmer z celej Európy, spoznala osobne ľudí s ktorými som dlhodobo bola v kontakte len písomne a rovnako nadviazala kontakt s obchodnými manažérmi z úspešných európskych firiem. Kolín je príjemné mesto s výbornými reštauráciami a krásnym centrom, ktoré kombinuje historickú a modernú architektúru. Je to pre mňa nezabudnuteľná skúsenosť, ktorú si rada v budúcnosti zopakujem."

- Dominika (nákupná manažérka)

 

"Výstava v Kolíne predstavuje jedinečnú možnosť stretnúť sa s obrovkým počtom klientov na jednom mieste. Nespočetné stretnutia mi umožnili zlepšiť sa v komunikácii a prehĺbiť vzťahy s už stálymi klientmi, ale aj spoznať a prezentovať našu firmu čo najlepšie pred novými. Keďže to bola moja prvá služobná cesta, znamenalo to pre mňa rozhodne výzvu a nový zážitok, ktorý si rada zopakujem. Historický Kolín má taktiež čo ponúknuť a teším sa na ďalšiu príležitosť spoznať toto mesto."

- Barbara (exportná predajkyňa)

 

"Páčilo sa mi to množstvo nových a milých ľudí, ktorých som mohol spoznať a stretnúť v Kolíne. Táto prílležitosť mi dala hlavne skúsenosti ako viesť meeting, ako sa správať na meetingoch, čo je na nich najdôležitejšie preberať a ako majú vyzerať. Celkové hodnotenie bolo priaznivé a získal som veľa nových skúseností, ktoré určite v budúcnosti využijem. Jediné, čo sa mi nepáčilo bola 12 hodinová cesta, ktorú sme museli absolvovať ."

- Matúš (exportný predajca)

 

   

      

 

 

Kontaktujte nás

Kontakt

  • nextporter s.r.o
  • Králická 594/117
  • 976 34 Králiky
  • Slovakia
  • Tel.: +421 (0)905 946 616
  • E-mail: info@nextporter.com
  • Nextporter instagram facebook