Inovácie v pracích prostriedkoch

Pranie je skôr povinnosť než zábava. Našťastie však už nemusíme prať ručne ako v minulosti. Za posledné roky bolo totiž na trh uvedených celkom dosť inovatívnych produktov. V dnešnom článku si preto prejdeme najväčšie inovácie v pracích prostriedkoch.

5 najväčších inovácií v pracích prostriedkoch

Ktoré sú najinovatívnejšie pracie prostriedky na trhu? Nižšie si prečítate o 5 produktoch, ktoré vám pomôžu prať ešte efektívnejšie.

1. Prací prášok a práškové kapsule

Prací prášok je jedným z najstarších a najlacnejších pracích prostriedkov. Vydrží dlho, avšak môže na prádle zanechať stopy. Prací prášok sa vyskytuje aj vo forme pracích kapsúl. Vďaka nim miniete ideálne množstvo pracieho prostriedku na každé pranie v práčke.

 

2. Tekutý prací prostriedok a tekuté pracie kapsule

Tekutý prací prostriedok je ideálny na každodenné pranie mierne zašpineného šatstva, dokonca zanecháva žiarivé farby. Je však drahší ako práškový prací prostriedok. Najnovším pracím prostriedkom sú tekuté pracie kapsule. Výhodou je ľahká manipulácia a ideálne dávkovanie – jedna kapsula na jedno pranie. Obvykle sú však drahšie a nie sú vhodné na čistenie škvŕn.

3. Vlnené guličky do sušičky

Vlnené guličky do sušičky sú ekologickou alternatívou k zmäkčovačom. Sú vyrobené zo 100% bavlny a zmäkčia oblečenie aj bez použitia akýchkoľvek chemikálií. Vlna je prírodný pohlcovač, vďaka čomu prádlo uschne skôr. V konečnom dôsledku sa šetria aj peniaze za elektrinu.

 

 obrazok z: amazon.com

 

4. Vrecká a sieťky na pranie

Vrecká a sieťky na pranie sú neoddeliteľnou súčasťou prania jemnej bielizne, akou sú napríklad podprsenky. Kvôli otrasom z bubna sa jemné kúsky totiž môžu poškodiť. Vrecká sú vyrobené z priepustného materiálu a prepúšťajú tak vodu, ako aj prací prostriedok.

 

5. Bio pracie prostriedky

Bio pracie prostriedky obsahujú enzýmy, ktoré odstraňujú nečistoty aj pri nízkych teplotách a rýchlych pracích cykloch. Tieto pracie prostriedky sú taktiež jemnejšie k pokožke a neobsahujú žiadne farbivá.

Pozor: Pri manipulácii si dávajte pozor na riziko otravy chemikáliami.

 

Kontaktujte nás

Kontakt

  • nextporter s.r.o
  • Králická 594/117
  • 976 34 Králiky
  • Slovakia
  • Tel.: +421 (0)905 946 616
  • E-mail: info@nextporter.com
  • Nextporter instagram facebook