Krátky rozhovor s našim kolegom Matúšom.

Predtavujeme vám nášho kolegu Matúša, ktorý pracuje ako exportný predajca. Je našim najmladším člesom tímu. Zistite, ako sa stal súčasťou našej firmy, aká je jeho vysnívaná destinácia alebo, čo o ňom jeho kolegovia nevedia. 

 

Prečítajte si článok alebo pozrite video v angličtine ( https://www.youtube.com/watch?v=eEalQ2-Bgzw ).

 

Ako začala tvoja “cesta” v nextporteri?

"Moja “cesta” začala po rozhovore s mojím bratom, ktorý je výkonný riaditeľ spoločnosti. Povedal mi veľa o firme, ako to v nej funguje a čomu sa spoločnosť venuje. Povedal mi to hlavne pre to, že som mal veľký problém s komunikáciou s cudzími ľuďmi, keď som študoval. Mal som s tým veľké problémy a niekedy dokonca aj s skomunikáciou s kamarátmi, Táto práca mi pomáha sa zlepšovať."

 

Ako vyzerá tvoj deň v nextporteri?

"Môj deň začína raňajkami, kávou a potom si spravím denný plán, koho musím kontaktovať, ohľadne ponúk od nášho nákupného oddelenia, ktoré máme pripravené na daný deň. Následne kontaktujem nových klientov a snažím sa im pomôcť."

 

Čo máš najradšej na svojej práci?

"Najlepšia vec na mojej práci je komunikácia s ľuďmi, že môžem zlepšovať svoje komunikačné schopnosti, anglický jazyk a stretávať nových ľudí."

 

Čo robíš vo svojom voľnom čase?

"Vo voľnom čase čítam knihy o biznise, o vedení ľudí, články spojené s biznisom. A tiež sa veľa venujem turistike a bicyklovaniu."

 

Aká je tvoja vysnívaná destinácia?

"Moja vysnívaná destinácia je Tokio, hlavne kvôli kultúre, architektúre, kultúre áut z 80. alebo 90. rokov a tiež mám rád japonskú kuchyňu."

 

Aký je tvoj najväčší cieľ v živote?

"Môj najväčší cieľ je byť úspešným a mať veľkú rodinu."

 

Čo je doposiaľ tvoj najväčší úspech v živote?

"Môj najväčší úspech je, že som získal túto prácu a tiež, že som prekonal strach z komunikácie s cudzími ľuďmi."

 

Povedz nám niečo o sebe, čo o tebe tvoji kolegovia nevedia.

"Moji kolegovia o mne nevedia, že som mal veľký strach z komunikácie s cudzími ľuďmi a ,keď som prišiel na pohovor, tak som bol tak nervózny, že som skoro utiekol preč."

 

Kontaktujte nás

Kontakt

  • nextporter s.r.o
  • Králická 594/117
  • 976 34 Králiky
  • Slovakia
  • Tel.: +421 (0)905 946 616
  • E-mail: info@nextporter.com
  • Nextporter instagram facebook