Oslavujeme 16. narodeniny!

Pre väčšinu ľudí je 23. november obyčajným dňom, pre nás a našu spoločnosť je to jeden z najvýnimočnejších dní.

Dnes oslavujeme naše 16. NARODENINY!

 

Na počesť našich narodenín, by sme sa chceli poďakovať ako našim partnerom tak aj kolegom. Bez nich by sme to nezvládli.

Na našom blogu si môžete prečítať veľa príbehov o našom založení (tu a tu), alebo rozhovor s našim majiteľom Erikom (tu).

Tento blogový príspevok bude o niečom inom. Bude o našich zamestnancov.

Spoločnosť nie je len o číslach, plánoch, či grafoch. Je to aj o ľuďoch, ktorí tvoria tím. Bez tímu nie sú výsledky a spoločnosť, by bez nich dnes neoslavovala 16. narodeniny.

Chceli by sme sa teda poďakovať každému jednému zamestnancovi, ktorý pre nextporter pracoval a stále pracuje. Nielen súčasným zamestnancom, ale aj bývalým, pretože každý zohral nejakú rolu v živote firmy a vďaka všetkým sme tu teraz. V priebehu rokov sa mnohí zamestnanci rozhodli zmeniť prácu, my ich plne podporujeme a prajeme im veľa šťastia.

Špeciálne poďakovanie patrí našim súčasným zamestnancom. Tento rok nebol pre nás ľahký, urobili sme v našej spoločnosti veľa zmien a situácia na trhu v dnešnej dobe nie je jednoduchá, ale vďaka nášmu tímu sme to všetko zvládli a dnes oslavujeme spoločne NARODENINY. Podstúpili sme výzvy a nevzdali sme sa. Vážime si tvrdú prácu nášho tímu.

Nextporter ako poďakovanie podporuje lojálnych, spoľahlivých a zručných zamestnancov, aby osobnostne, profesionálne a finančne rástli. Pravidelne chodíme na školenia, aby sme sa zdokonalili a stali sa profesionálmi vo všetkom, čo robíme.

 

Takže poďakovanie patrí vám, milí kolegovia!

 

 Myslíme si, že spolu tvoríme celkom dobrý tím.

Kontaktujte nás

Kontakt

  • nextporter s.r.o
  • Králická 594/117
  • 976 34 Králiky
  • Slovakia
  • Tel.: +421 (0)905 946 616
  • E-mail: info@nextporter.com
  • Nextporter instagram facebook