Príbeh firmy nextporter.

Z našej webovej stránky určite viete, že firmu nextporter založil náš majiteľ Erik Gáll v roku 2005 pod obchodným menom SlovBusiness. Viete však ako sa naša firma vyvíjala?

 

Erik pracoval pre podobnú spoločnosť zameranú na export a import. Keďže majitelia mali aj iný biznis, rozhodli sa odísť z trhu a tak si Erik našiel prácu v banke. Ako riaditeľ danej spoločnosti mal výborné vzťahy s partnermi a zákazníkmi. Po istom čase sa mu zákazníci začali opäť ozývať, po čom sa rozhodol založiť vlastnú spoločnosť. Avšak nebolo to také jednoduché a ako každý, ktorý zakladá svoju prvú firmu, mal pochybnosti. S odstupom času je rád, že sa rozhodol pre vlastný biznis.

 

Počas 15 rokov, ktoré nextporter pôsobí na trhu, spoločnosť prešla rôznymi zmenami. Najprv bol v spoločnosti Erik sám a následne zamestnali prvých zamestnancov. Počas pôsobenie na trh zamestnanci prišli a odišli, spoločnosť otvorila druhú firmu pôsobiacu v Českej Republike, zmenila názov zo SlovBusiness na nextporter a prešla od distribúcie na domácom trhu len výhradne na export.

 

Aj tento rok bol pre spoločnosť plný zmien. Nastavili sme nové ciele, vytvorili nové stratégie v zacielení a komunikácie s cieľom lepšie uspokojiť zákazníkov a vylepšiť naše služby.

 

Samozrejme, ako sa hovorí „nie všetko je také ružové ako sa zdá“. Ako všetci ostatní, aj my sme pocítili dopady pandémie. A tiež sme sa počas rokov niekedy trápili, ale dostali sme sa cez to spoločnými silami. A ako? Ako spoločnosť vždy stojíme pri sebe a každý zamestnanec pomáha. Všetci pracujú ako sa dá a nikto sa neotáča spoločnosti chrbtom, preto sme všetci hrdí, že sme zamestnancami tejto firmy.

 

Existuje však aj niečo, čo sa nikdy nezmení. A to je náš hlavný cieľ. Existujeme kvôli našim zákazníkom. Hlavným cieľom je dodávať kozmetické výrobky a čistiace prostriedky našim zákazníkom rýchlo a efektívne za atraktívne ceny. Našim zákazníkom budeme vždy spoľahlivým partnerom. Tiež existujeme pre našich zamestnancov a spoločnosť podporuje verných, spoľahlivých, kvalifikovaných zamestnancov, aby rástli osobne, profesionálne a finančne.

 

 

Kontaktujte nás

Kontakt

  • nextporter s.r.o
  • Králická 594/117
  • 976 34 Králiky
  • Slovakia
  • Tel.: +421 (0)905 946 616
  • E-mail: info@nextporter.com
  • Nextporter instagram facebook