Príprava na našu premiéru.

V priebehu posledných týždňov bolo jednou z našich najväčších a najdôležitejších priorít príprava na IAW, medzinárodný veľtrh v Kolíne nad Rýnom.

Nakoľko je toto naša premiéra, nedokázali sme si zo začiatku uvedomiť, koľko času, finančných prostriedkov a úsilia nás to bude stáť. Dnes to už ale vieme. 

Hneď, ako k nám prišiel nákladiak s množstvom krabíc, sme boli nedočkaví, a chceli sme si už náš stánok postaviť, i keď by to bolo len na skúšku v našich nových priestoroch na Králikoch. 

Celý proces stavby stánku začal otváraním a vybaľovaním všetkých balákov a krabíc, ktoré sme si z nákladiaku nanosili. Inak, spomínali sme už, aké ťažké tie krabice boli?

Baška sa chopila role otvárača a pustila sa do rozbaľovania krabíc za vidinou nájdenia návodu. Až keď ho našla sme sa mohli pusnúť k ďalšiemu bodu programu. 

Ďalším krokom po rozbalení nasledovala organizácia. Vzhľadom k tomu, že stánok sa skladá z konštrukcie, ktorú treba postaviť, potrebovali sme si jednotlivé komponenty vytriediť a zoskupiť podľa typu. 

Keď sme konečne vytriedili všetky časti stánku, mohli sme prejsť na posledný, finálny krok - stavbu stánku!

Našťastie máme Michala, Erika a Matúša, naše nielen fyzické posily, ale aj rozumy, ktoré ihneď prišli na to, ako na to. 

 

... a teraz už neostáva nič iné, ako len počkať na ďalší náš príspevok, v ktorom Vám ukážeme ako náš stánok vyzeral na výstave ale hlavne aj to, ako sa nám darilo.

 

Môžete nás prísť pozrieť aj osobne na IAW výstavu, kde budeme od 6. do 8. Septembra. Náš stánok bude v hale 9, s číslom 136

 

Tešíme sa na Vás!

 

 

 

 

 

Kontaktujte nás

Kontakt

  • nextporter s.r.o
  • Králická 594/117
  • 976 34 Králiky
  • Slovakia
  • Tel.: +421 (0)905 946 616
  • E-mail: info@nextporter.com
  • Nextporter instagram facebook