Rozhovor s našou kolegyňou Peťou.

Peťa je naša marketingová manažérka, ktorá je v našej firme zodpovedná za PR a všetky marketingové záležitosti - tvorba ponúk, príspevky na sociálnych sieťach, grafiky, direkt mail a mnoho ďalšieho. 

 

 Ako začala tvoja “cesta” v nextporteri?

“Keďže som kreatívny človek, po práci v banke som hľadala pozíciu, kde by som sa mohla viac realizovať. Našla som inzerát na marketingového manažéra v nextporteri a odvtedy tu pracujem.“

 

Ako vyzerá tvoj deň v nextporteri?

“Deň v práci začínam raňajkami a dobrým čajom, popri ktorých si pripravím plán na daný deň, vyriešim emaily a následne sa pustím do jednotlivých úloh.”

 

Čo máš najradšej na svojej práci?

“Na tejto práci mám rada to, že sa v nej môžem kreatívne realizovať. Každý deň je iný a stále môžem vymýšľať nové a nové spôsoby oslovenia klientov, či spracovania jednotlivých propagačných materiálov. Na práci sa mi páči aj to, že istým spôsobom som zainteresovaná na predaji a pomáham predajcom dosahovať výsledky.”

 

Čo robíš vo svojom voľnom čase?

“Momentálne venujem takmer celý svoj voľný čas psíkovi, ktorého sme si zobrali z útulku pred dvoma mesiacmi. Chodíme na prechádzky, hráme sa a psíka cvičíme. Vo voľnom čase (keď mi nejaký ostane :D) sa venujem aj pečeniu, čítaniu kníh a rôznym kreatívnym činnostiam.”

 

Aká je tvoja vysnívaná destinácia?

“Moja vysnívaná destinácia je Havaj. Milujem slnko a more. Z veľkomiest je to New York.”

 

Aký je tvoj najväčší cieľ v živote?

“Byť šťastná, zdravá a robiť to, čo ma napĺňa.”

 

Čo je doposiaľ tvoj najväčší úspech v živote?

“Môj najväčší úspech je úspešné ukončenie vysokej školy a absolvovanie rôznych kurzov zameraných na moju záľubu, ktorou je pečenie. Z osobnostného života asi to, že som obklopená skvelými ľuďmi.”

 

Povedz nám niečo o sebe, čo o tebe tvoji kolegovia nevedia.

“Kolegovia pravdepodobne nevedia, že som sa v detstve venovala basketbalu a neskôr na základnej škole stolnému tenisu.”

Kontaktujte nás

Kontakt

  • nextporter s.r.o
  • Králická 594/117
  • 976 34 Králiky
  • Slovakia
  • Tel.: +421 (0)905 946 616
  • E-mail: info@nextporter.com
  • Nextporter instagram facebook