Spoznajte náš tím - Erik Gáll

Spoznajte Erika Gálla, lídra a zakladateľa firmy nextporter, s.r.o.

Radi by sme vám predstavili človeka, ktorý miluje obchodovanie a k jeho vášni patrí nákup a  predaj tovaru. Zoznámte sa so zakladateľom firmy nextporter, s.r.o., Erikom Gállom.

Erik momentálne vo firme zastáva viacero pozícii. Je jej majiteľom, konateľom, organizuje celý tím a zároveň vykonáva funkciu predajcu.

Kto sa v skutočnosti skrýva za týmto menom, aký je jeho životný cieľ a ako to vlastne celé s firmou nextporter začalo si môžete prečítať v nasledujúcich riadkoch.

 

Ahoj Erik, prezraď nám, ako sa začal Tvoj „nextporťácky“ príbeh?

Môj príbeh, tak isto ako príbeh nextporteru začal v roku 2005, aj keď vtedy som ešte o založení firmy neuvažoval. Toho času som pracoval pre jednu firmu s podobným zameraním a tá práca ma veľmi bavila. Firma sa však rozhodla ukončiť svoje pôsobenie na trhu a ja som išiel pracovať do banky.

V bývalej firme som si vytvoril veľmi dobré a pevné vzťahy so svojimi klientmi. Tí mi dôverovali aj naďalej a obracali sa na mňa s prosbami o pomoc v ich podnikaní. Ja, keďže som im pomôcť vedel a bavilo ma to, som sa rozhodol pomáhať. A potom prišla myšlienka na založenie si vlastnej firmy a jej následná realizácia.

 

Čo Ťa na Tvojej práci baví najviac a čomu by si sa, naopak, najradšej vyhol?

Odjakživa ma bavil nákup a predaj. Musím sa však priznať, že niektorým administratívnym činnostiam by som sa bol radšej vyhol. Taktiež veľké plus nášho pracovného prostredia je náš výborný tím.

 

Máš medzi kolegami niekoho, kto Ti je najbližší?

Mám super kolegov, s každým sa viem porozprávať. Každý je niečím zaujímavý a špecifický a každého si veľmi cením.

Najdlhšie to tu so mnou celé prežíva Erik Villiger. Veľmi si ho vážim pre jeho lojalitu, vecnosť, rozumnosť a rýchlosť, s ktorou prichádza s riešeniami akýchkoľvek situácií.

 

Aký je Tvoj najväčší životný úspech?

Čo sa pracovnej oblasti týka, tak je to určite založenie nextporteru. Firma sa dostala do pekných vysokých obrátok a sme schopní predávať v Európe a aj mimo nej, čo považujem za obrovský úspech.

 

A čo je Tvojím životným snom?

Teraz budem úprimný a otvorený. Mojím životným snom je neustále sa rozvíjať, viac pomáhať a byť lepším človekom. Ďalším mojím snom je vybudovať úžasnú firmu s nadšenými, šikovnými, schopnými a pozitívnymi ľuďmi, ktorá bude schopná expandovať.

 

Aká je tvoja vysnívaná cestovateľská destinácia a prečo?

Kedysi bolo cestovanie mojou veľkou vášňou. Momentálne moja láska k cestovaniu nie je už taká silná ako predtým, ale ak by som si mal vybrať, rád by som sa išiel pozrieť na Island. V minulosti som ho plánoval navštíviť, tak prečo túto myšlienku znova neoprášiť?

 

Posledná otázka: Čo dávaš pri varení ako prvé, cibuľu alebo cesnak?

(smiech) Nevarím skoro vôbec. Ale keby som varil, tak by som dal prvú cibuľu.

 

Do budúcnosti chce Erik aj naďalej pokračovať s budovaním silného a lojálneho tímu a expandovať na nové trhy.

V prípade, ak by ste sa potrebovali na Erika s niečím obrátiť, môžete ho kontaktovať na tejto e-mailovej adrese: gall@nextporter.com        

Kontaktujte nás

Kontakt

  • nextporter s.r.o
  • Králická 594/117
  • 976 34 Králiky
  • Slovakia
  • Tel.: +421 (0)905 946 616
  • E-mail: info@nextporter.com
  • Nextporter instagram facebook