Krátky rozhovor s našou kolegyňou Nikou.

Naša kolegyňa Nika, ktorá pracuje na pozícii administratívnej referentky nám prezradila pár vecí o sebe a jej práci. 

 

Ako začala tvoja “cesta” v nextporteri?

Moja cesta začala ešte počas vysokej školy, kedy som si hľadala svoje prvé poriadne zamestnanie a natrafila som na nextporter Usmiaty. Bola som vďačná za to, že sa mi ešte počas štúdia podarilo zamestnať sa.

 

Ako vyzerá tvoj deň v nextporteri?

Začína sa raňajkami a šálkou dobrého čaju. Potom sú to samozrejme pracovné činnosti okolo našich klientov, skladov a rôznorodé administratívne činnosti, ktoré k mojej práci taktiež patria.

 

Čo máš najradšej na svojej práci?

Jednoznačne mojich kolegov. Sme skvelý kolektív ktorý sa vzájomne podporuje a pomáha si. Taktiež veľmi rada komunikujem s našimi klientami a organizujem nakládky alebo vykládky tovaru. Miestami je to náročné, ale to je na tom to zábavné :)

 

Čo robíš vo svojom voľnom čase?

Svoj voľný čas sa snažím tráviť aktívne. Väčšinou pomáham starkej s prácou okolo domu, bicyklujem, alebo navštevujem pekné miesta na Slovensku či v zahraničí.

 

Aká je tvoja vysnívaná destinácia?

V mojom srdci ostáva stále zakotvené slnečné Toskánsko. Veľmi ma potešilo, že sa mi podarilo ho tento rok aspoň z časti navštíviť. Veľmi rada by som ešte navštívila Island pre jeho dychvyrážajúcu prírodu alebo Nový Zéland kvôli Pánovi prsteňov.

 

Aký je tvoj najväčší cieľ v živote?

Neustále sa posúvať dopredu a naberať stále nové a nové skúsenosti a poznatky. Nikdy sa nevzdať a vždy sa aj pri tých najťažších chvíľach hrdo postaviť na nohy a kráčať ďalej.

 

Čo je doposiaľ tvoj najväčší úspech v živote?

Mám skôr také mini úspechy, myslím že ten najväčší ešte len príde. Úspechom je, že mám skvelú robotu so skvelými kolegami kde sa mi darí a úspechom je pre mňa aj posilnenie vzťahov či už rodinných alebo kamarátskych.

 

Povedz nám niečo o sebe, čo o tebe tvoji kolegovia nevedia.

Myslím že toho o mne za tie roky vedia dosť a napr. túto vlastnosť si všimli, že som pri fyzických činnostiach (oprava vecí, stavanie nábytku, rúbanie dreva alebo rekonštrukcia) v mnohých prípadoch lepšia ako chlapi Smejúci sa.

Kontaktujte nás

Kontakt

  • nextporter s.r.o
  • Králická 594/117
  • 976 34 Králiky
  • Slovakia
  • Tel.: +421 (0)905 946 616
  • E-mail: info@nextporter.com
  • Nextporter instagram facebook