Oslavujeme! 14. výročie nextporteru

23. november 2005 bol pre väčšinu ľudí možno iba obyčajným dňom. Nám sa však navždy zapísal do našich osudov a odštartoval novú kapitolu v našich životoch. Práve v tento deň totiž Erik Gáll založil spoločnosť nextporter, vtedy ešte pod pôvodným názvom SlovBusiness.

Pri príležitosti 14. výročia nextporteru by sme si tak chceli pripomenúť naše začiatky a cestu, ktorú sme odvtedy spoločne s vami prešli.

Príbeh našej spoločnosti

Začiatky boli pre nás hektické. Vďaka lojálnym zákazníkom, ktorí nám dôverovali, sme museli okamžite nasadiť rýchle a maximálne profesionálne tempo. Spočiatku sme sa zameriavali na export kozmetických produktov výhradne do krajín západnej Európy. Naše podnikanie odštartovali najmä výrobky Colgate.

Stačili nám iba dva roky na to, aby sme spojili hlavy dohromady a rozhodli sa, že distribuovať začneme aj na domácom trhu. Vďaka neustále sa rozširujúcemu sortimentu si zákazníci mali z čoho vyberať.

10 ročné výročie založenia spoločnosti sme sa rozhodli osláviť plánovaním vstupu na český trh. To sa nám aj do roka, čiže v roku 2016, úspešne podarilo.

Ako vznikol názov našej firmy a čo v skutočnosti reprezentuje

Nextporter, ako ho pod týmto názvom poznáte dnes, vznikol v roku 2017. V súlade s dynamizáciou spoločnosti a posilňovaním stratégie orientovanej na našich zákazníkov sme sa rozhodli prekopať aj vtedajší názov spoločnosti. A čo mohlo nasledovať po SlovBusiness? Iba nový krok. Ďalší krok, po anglicky next step. Tak vznikla prvá časť názvu.

Druhá časť názvu, porter, je odvodená z anglického slova port, čo znamená prístav. Chceli sme, aby sme fungovali ako prístav pre našich klientov. Medzinárodný názov nám mal taktiež pomôcť pri vstupe na zahraničné trhy.

Dôvera je našou výsadou

Momentálne naďalej posilňujeme stratégiu zameranú v prvom rade na vás, našich zákazníkov a vašu maximálnu spokojnosť. Chceme rásť navonok, ale aj zvnútra. Sústredíme sa tak na export na nové trhy, ako aj na rast a rozvoj našich zamestnancov. A stále sa pri tom držíme nášho hesla: „Dôvera je našou výsadou.“

 

Pridajte sa k oslavám nášho 14. výročia! Veríme, že podobných výročí bude ešte mnoho a my budeme naďalej plniť vaše očakávania, vďaka čomu sa naša spoločná dôvera bude iba prehlbovať.

Kontaktujte nás

Kontakt

  • nextporter s.r.o
  • Králická 594/117
  • 976 34 Králiky
  • Slovakia
  • Tel.: +421 (0)905 946 616
  • E-mail: info@nextporter.com
  • Nextporter instagram facebook