Vianočné darčeky pre tých, ktorí už všetko majú

Vianoce spolu s krásnymi vianočnými tradíciami sú za dverami. Viacerí z nás rozmýšľajú, čo darovať svojim najbližším. Aj vaši blízki hovoria, že nepotrebujú žiadne darčeky? Prinášame vám 7 tipov na vianočné darčeky pre tých, ktorí už všetko majú.

7 tipov na vianočné darčeky pre tých, ktorí majú všetko

Možno vaši blízki skutočne nič nepotrebujú a možno žijú minimalistickým štýlom života. Zabudnite preto na bežné darčeky bez pointy a darujte im niečo špeciálne.

Darujte zážitok

Rozmýšľajte za hranice fyzických darčekov a darujte zážitok. Krásne spomienky sú totiž hodnotnejšie než akýkoľvek materiálny darček. Darujte letecký zážitok, ochutnávku vín alebo masáž. Tento darček taktiež poukazuje aj na to, že ste si dali tú námahu a naplánovali ste niečo.

  

Členstvo a predplatné ako darček

Darujte vašim blízkym darček, ktorý sa bude ešte dlho rozdávať, ako napríklad ročné členstvo do nejakého klubu, kurzy varenia, fitness alebo iný kurz. Pre rodičov alebo starých rodičov sa vynikajúco hodí predplatné televíznych kanálov, alebo napríklad Netflix.

Sponzoring zvieraťa ako vianočný darček

Všetkým milovníkom zvierat môžete darovať sponzoring zvieraťa, napríklad v ZOO. V bratislavskej ZOO si môžete vybrať zo sponzoringu desiatok rôznych zvierat.

UV čistiaci box

Čo darovať blízkemu v dnešnom svete? Dajte mu pocit bezpečia s UV čistiacim boxom pre smartfóny. Neutralizuje mikroorganizmy a dostane sa aj na miesta, kam sa bežne s handričkou nedostať.

  

obrazok z alza.sk

Príslušenstvo na domáce varenie piva

Máte doma milovníka piva? Doprajte mu skúsenosť varenia vlastného piva a darujte mu príslušenstvo na to určené. Tento darček je perfektný pre brata, otca alebo starého otca.

    

Praktické darčeky na Vianoce

Praktické darčeky sú vždy dobrou voľbou. Vianoce sú skvelá príležitosť darovať nový pár ponožiek, pohodlnú bielizeň alebo huňaté papučky.

Darčekový poukaz ako vianočný darček

Niekedy je lepšie, keď si ľudia sami vyberú darčeky, ktoré sa im páčia. Nie je nič zahanbujúce na tom darovať darčekový poukaz do obľúbeného obchodu vášho blízkeho. Znamená to, že sa zaujímate o to, čo sa mu páči.

 

Čo si želáte na tohtoročné Vianoce vy?

Kontaktujte nás

Kontakt

  • nextporter s.r.o
  • Králická 594/117
  • 976 34 Králiky
  • Slovakia
  • Tel.: +421 (0)905 946 616
  • E-mail: info@nextporter.com
  • Nextporter instagram facebook